Accountancy in Amsterdam

Als ondernemer wilt u zich het liefst alleen bezig houden met ondernemen. Een goede financiële administratie is daarbij echter zeer waardevol. Als u hier zelf te weinig tijd voor heeft of te weinig deskundigheid voor in huis heeft, doet u er goed aan om een accountant in te schakelen. 0900 Accountant is uw specialist op het gebied van accountancy in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam. Wij kunnen objectief naar de financiën van uw onderneming kijken en ook veel diensten voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich weer bezighouden met wat u het liefste doet: ondernemen!

Onze diensten binnen de accountancy

Onder accountancy valt onder andere het beoordelen en samenstellen van uw jaarrekening en financiële administratie. Daarnaast verstrekken we ook accountancy verklaringen. Onze accountants uit Amsterdam kunnen u ook een geheel dienstenpakket aanbieden op het gebied van accountancy, met onder andere het verzorgen van uw administratie, belastingadvies, juridisch advies en algemene financiële adviezen ten behoeve van uw bedrijfsvoering.

Middelgrote en grote bedrijven hebben een wettelijke verplichting tot accountantscontrole. Wij werken in Amsterdam samen met een betrouwbare controlepartner, Extendum Audit, die deze accountantscontrole voor u kan verrichten. Deze partner is in het bezit van de Wta-vergunning van de AFM voor de controle van OOB-organisaties. Hierdoor zijn zij bevoegd om in Nederland alle wettelijke controles uit te voeren bij ieder organisatietype.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van accountancy in Amsterdam of in de regio Amsterdam? Neem dan contact op met onze accountant in Amsterdam!